Tandfyldninger, kroner og broer

Hvornår en beskadiget tand skal behandles ved en fyldning eller evt. krone, hvis der f.eks. er revner i tand, som giver problemer afhænger af skadens omfang – og om du har symptomer i tand ved sammenbid. Ofte kan problemet klares med en plastfyldning, men hvis uheldet er ude kan en krone være den rigtige behandling.​

Hvis der aftales behandling ifa. en krone eller evt. bro-behandling anvender vi hos Tandlæge Jacob Christensen dansk eller svensk leverandør. På den måde sikrer vi hurtig levering samt høj og ensartet kvalitet.

(forebyggende tandpleje erstattes med) Almindelig tandpleje - individuelt behov for eftersyn

Der kan være store forskelle på behovet for almindeligt eftersyn og tandrens.

Hos Tandlæge Jacob Christensen lægger vægt den forebyggende behandling, og anbefaler derfor vi, at tidsinterval mellem eftersyn tager udgangspunkt i den enkeltes behov og ønske.​

Hos os varierer dette fra få måneder til 12 måneder eller mere. Siden foråret 2015 er udgangspunktet for den individuelle behandling placering i såkaldt risikoprofilgruppe – grøn, gul eller rød.

Da den personlige hjemlige tandpleje spiller en afgørende rolle, lægger vi vægt på individuel instruktion for at undgå fremtidige skader.

​Tandlæge Jacob Christensen,  Adelgade 92, 4720 Præstø,  tlf. 5599 0202,  e-mail: jc@jctand.dk:   CVR: 19631990